Aktuális híreink

Az Aston Martin csúcskategóriás nyitott GT modellje, a DBS Superleggera Volante nyerte el a tekintélyes Autonis Design Award elismerést
Az Aston Martin csúcskategóriás nyitott GT modellje, a DBS Superleggera Volante nyerte el a tekintélyes Autonis Design Award elismerést

Stuttgart, 2019. szeptember 27. Az új Aston Martin DBS Superleggera Volante modellt szavazták meg az olvasók a "Legjobb új formaterv 2019-ben" és a "Kabrió" kategória győztesének az auto motor und sport magazin tekintélyes és elismert Autonis Design Award kiosztásának keretében. A több mint 13000 olvasó 11 nyitott sportautó közül választhatott, amelyek 2019-ben debütáltak a piacon.

Tina Brenner, az Aston Martin Europe PR menedzsere vette át a díjat a stuttgarti ceremónián Jochen Knecht-től, a digitális auto motor und sport főszerkesztőjétől.

Thomas Kiesele, az Aston Martin Europe elnöke hozzátette: "Az új DBS Superleggera Volante a második Aston Martin modell, amely a Volante nevet viseli a vállalat ’Second Century Plan’ stratégiájának bevezetése óta, és a luxusmárka csúcskategóriás nyitott GT modellje. Megőrizi a kupé erőteljes dinamikáját, agresszív kiállását és lenyűgöző teljesítményét, miközben a nyitott autózás korlátlan élményével ajándékozza meg felhasználóját. Az Aston Martin 5,2 literes V12-es biturbó motorjának összetéveszthetetlen harmóniája szerintünk igazán egyedi és felejthetetlen vezetési élményről gondoskodik."

További információt az Aston Martin DBS Superleggera Volante modellel kapcsolatban itt találhat.

 

A Gablini Csoportról:

A magyar tulajdonú középvállalkozás, több mint 30 éve tölt be meghatározó piaci szerepet a hazai gépjárműkereskedelemben. Öt márka hazai képviseletét látja el. Nissan, Peugeot, Hyundai és Kia márkákat forgalmaz, valamint az Infiniti kizárólagos hazai partnere. A 190 főt foglalkoztató vállalkozás 2018-ban több mint 2000 darab új gépjárművet értékesített és közel 17 milliárd forintos árbevételt ért el.

www.gablini.hu

 

Az Aston Martin Lagondáról:

Az Aston Martin Lagonda egy exkluzív autók és SUV-k gyártására szakosodott luxus gépjárműcsoport. Az ikonikus Aston Martin márka a legfrissebb technológiai újításokat, a kivételesen mesteri kézimunkát és az időtálló dizájnt ötvözi az olyan modellek gyártása során – többek között –, mint a Vantage, a DB11, a Rapide AMR vagy a DBS Superleggera. A Lagonda márka 2021-ben indul újra útjára a világ első, luxus elektromos autókat gyártó vállalataként. Az Aston Martin Lagonda, melynek székhelye az angliai Gaydon városában található, olyan autókat tervez, alkot és exportál, amelyeket a világ 53 országában értékesítenek.

A Lagondát 1899-ben alapították, az Aston Martint 1913-ban. A két márka 1947-ben találkozott, amikor mindkettőt felvásárolta a későbbi Sir David Brown. Dr. Andy Palmer és az új menedzsment csapat irányításával 2015-ben a Csoport elindította Második Évszázados Tervét (Second Century Plan) a hosszú távú fenntartható növekedés biztosítására. A terv részeként hét új modellt vezetnek be, köztük a DB11-et, az új Vantage-t, a DBS Superleggerát és egy SUV-t, valamint egy új gyártóközpontot is felépítenek a walesi St. Athanben.

www.astonmartin.com/media

 

Gablini sajtókapcsolatok:

Váradi Péter
Marketing kommunikációs menedzser
Mobil: +36 30 6688 076
Email: varadi.peter@gablini.hu

 

Aston Martin sajtókapcsolatok a kontinentális Európában

Tina Brenner
PR Manager Europe
Mobile: +49 (0) 172 823 2375
Email: tina.brenner@astonmartin.com

Judith Richter
PR Executive Europe
Mobile: +49 (0) 162 258 1360
Email: judith.richter@astonmartin.com

Leonardo Lucchini
PR Specialist Europe
Mobile: +49 (0) 172 668 4038
Email: leonardo.lucchini@astonmartin.com